BACK IN B

tjenxien alla ebbalovers! eller nåt sånt:)

nu är jag hemma från turkland, det är väldigt sad för även om det regnade typ varje dag så var det miljoner ånger varmare där än här.. nu håller jag på att somna men uppdaterar senare imorgon kanske..:)

pussipusspuss


(puss till johannah montana, my bff<3)


Kommentera

Tjabba,

tänkte bara lägga in ett inlägg här, för hörni jag ser på statistiken att det skulle kunna vara minst 10 kommentarer till för att välkomna ebbeluringen hem! Skärpning, så kommentera på nu :)



/

Välkommen hem Ebba



Idag kommer ju Ebbeluringen hem, så vet ni vad jag tycker? Jag tycker att alla kommenterar ett "Välkommen hem Ebba!" eller liknande för henne idag :) Låter inte det som en gr8 idé? Jo, det gör det, så kommentera på nu!

Hon kommer ju hem på självaste Halloween, så vi får väl se hur många som skrämmer henne idag, både i Turkland och Sverige ;)

och glöm nu inte att kommentera!



/

Hairmanator?

Varför just Hairmanator?

Jo, för er som har sett Kenny Starfighter vet ni att han har som en hårtork som han skjuter med och den hårtorken kallas hairmanator. 

Både Johanna och Ebba är stora fan av Kenny Starfighter och därför fick vi idén att skaffa en blogg med ett "Kenny Starfighter-namn".

/


Tonight's gonna be a good night



/

Halloween

Stor eller liten, det kvittar du skrämmer en ändå.

/


Är det pimp eller är det pimp?

BUNNI95.BLOGG.SE

/

Ebbapebba



så många dagar är det kvar tills Ebbeluringen kommer hem! Oj oj oj, vad jag längtar!

Då slipper jag köra dubbel bloggning varje dag ;) puh!

Fast om jag ska erkänna så har det varit rätt kul att uppdatera rätt mycket, om jag sen har tid när lovet är slut ska jag försöka fortsätta hålla bloggandet på topp och då kommer ni få mycket rolig läsning varenda dag inte bara från mig!



/

Låten på hjärnan #2




Sarah Dawn Finer - Standing Strong

/

Allergisk


tänk på att hosta inte dödar

/

Eller gör det?



Jag sätter mig som Stickan och provar på stickning och blir helt tagen att jag hellre stickar än att tittar på mina favoritprogram på tv.

Min kompis ringer och vill göra något, men jag tackar nej för jag sitter hellre hemma och spelar keyboard.

Jag vaknar en morgon och känner att jag verkligen vill leka i bollhavet på Burger King, så jag cyklar ner på stan till Burger King och leker ensam i bollhavet.

Jag kommer till skolan och alla pratar med förkortningar på alla ord till mig.

/

Varför Jonna?



jo, jag har ju sagt i början att jag heter Johanna (det finns ju dessutom en kategori som heter joHannah), men varför skriver jag då Jonna efter varje inlägg?

Förklaringen kommer här :)

Jo, jag kallas av väldigt många jag känner, eller en del i min klass och så för Jonna, jag vet inte riktigt varför. Vissa kanske tycker det är snyggare? Eller lättare att säga? Eller så ser jag helt enkelt ut mer som en Jonna än en Johanna? Jag har faktiskt ingen aning, själv tycker jag att det är lite rriterande i längden, men jag har börjat vänja mig nu så nu känns det mer som att jag faktikst heter Jonna.

I alla fall, när jag och Ebbeluringen startade bloggen hade jag blivit kallad för Jonna ett tag, men inte så långt tag så att alla hade vänjt sig med det så då tyckte hon att jag skulle "heta" det här på bloggen precis som hon heter Ebbeluringen istället för Ebba, ja visst tänkte jag och så blev det ;)

/

Dagens låt(ar)




/

Lagom är alltid bäst



lagom, det finns väl bara på svenska?

/

När jag var liten..



När jag var 3 år bodde jag i Tyskland i 8 månader

När jag då bodde i Tyskland så trodde jag efter ett tag att dagisfröknarna viss kunde prata svenska, men då var det att jag hade lärt mig tyska.

Min högsta önskan när jag var yngre var att ha rosa hår

När jag var ungefär 3 år skulle jag åka till Mallorca med min mamma och morfar och då när vi gått på planet för att åka dit börjar jag ta av mig kläderna och säga att jag ska bada.

När jag var 1,5 år och vi skulle åka till Österike så skulle jag egentligen inte åka skidor, men när vi väl var där skulle jag absolut hyra skidor så vi gjorde det, men när jag bara fått på mig pjäxorna så var jag nöjd.

/

Diggar't



har märkt att vi fått lite nya besökare, woho, det är bra det, fortsätt läsa ni nya ;) det blir lite roligare sen när Ebbsan kommit tillbaka från Turkland!


* Michael Jackson - han förgyller mina kvällar, varje kväll, just nu man in the mirror ;)


* Besökare - ni höjer statistiken och gör att den här bloggen rullar på i fin takt ;) tackar tackar, säger jag bara, och fortsätt läs bloggen så kommer ni få minst 1 gott skratt varje dag!

* Lov - jag måste ju säga tummen upp för lov, eller hur? nu kan man hinna med allt man annars inte hinner med, men samtidigt plugga lite så man inte hamnar efter, superduper. och vem vill inte vara uppe sent och sova längre på morgonen varje dag?


* Väder - det här mellanvädret. altså inte riktigt kallt och inte riktigt varmt, bara något där i mellan, jag diggar det inte!

* Plugga - plugga på lovet, ingen hit alls! det gör man ju på vardagen.

* Program - nu när det är lov vill man ju att det ska gå en extra bra film eller program på kvällen, men icke sa nicke samma gamla program och ingen bra film alls, usch. Som tur var är det skräckfilms-vecka på tv400 ;)

/

You spin my head right round




/

Au revoir Paris & Hej Uppsala



Min syrra kommer hem idag från några månader i Paris!

/

Mazda vs Volvo



Från gammal till ny, från ny till gammal.


Japp, ni läste rätt vi ska skaffa ny bil, igen. Tydligen gillade vi inte den lila Mazdan så vi kör på en silver Volvo V70 istället, snälla varför just den? Jag kommer på 1 fördel och det är att den har stjärtgrill i bak, 1!



Den översta är Volvo V70 och den understa Mazda 6
(bry er inte om rutorna på volvon, det gick inte att fixa bort bara)

/



efter sommaren kommer hösten

Hejsan alla läsare :)

Nu är jag hos anna panna, vill ni veta mer exakt läs här.

Ville bara säga att det är HÖSTLOV nu! Jippi!



/


Header



ja, jag kör faktiskt på ett vanligt inlägg :)

tänkte fråga om någon av er ser våran nya header? Jag ser den inte, men Anna-Klara som fixade den sa att den var där, så jag frågar er än en gång, ser ni våran nya header?

Tack så jättemycket i alla fall! Ebbeluringen är i Turkland just nu, men när she is back kan vi se om hon diggar headern ;) Annars kanske du kan fixa den lite åt oss igen? :) Jag har ett par idéer som jag och Ebba har snackat om.

Idag kommer det en hissa & dissa skulle jag tro, sen kanske något annat ifall ni har någon idé?



/

Sexy Chick





Sexy Chick - David Guetta ft. Akon

/

Höstlov



En fluga i två smällar

/

Måndag 26 oktober 2009


Jag är halvfinsk. Jag är faktiskt mer finsk än svensk.

När jag var liten och var på gudstjänst på julafton skulle jag lägga Jesusbarnet i krubban, men det ville inte jag så jag började skrika och kasta stolar och kuddar överallt och dessutom råkade jag tända eld på en blomma.
När jag var tre år välte jag granen tre gånger bara på julafton.
På dagis stoppade jag och en kompis in pärlor i näsan och fick åka till sjukhuset för att ta ut de.
Jag har nästan aldrig fyllt år hemma, när jag var yngre fyllde jag alltid år utomlands, första gången jag fyllde år hemma var när jag var 10 år.

/

Låten på hjärnan





/

Saknar Ebbeluringen



Varför kallas retard, när du är dig själv?

/

Attans bananer



Mitt liv är som en låt på hjärnan

/

Josefin så ful



/

Gossip Girl




med tanke på att det är Gossip Girl ikväll, slänger jag in den här videon ;)

/

R-E-T-A-R-D


Miley - När hon nu hissa mig då måste jag bara hissa henne också! Hon är så ql :) Min bff skulle man kunna säga! Sjukt kul och sjukt snäll. Hon tycker ofta synd om folk, men ändå skrattar åt det? Konstig kombination men det gör den där lilla pricken henne speciell :) älskar dig ebbeluringen

Tv-kvällar - så många bra program i veckorna, som t.ex. Gossip Girl, Desperate Housewives, Grey's Anatomy o.s.v Bra paus från pluggandet ;)

Party i veckan - Lill-lördag syrran ska iväg och hon "förfestar" lite hemma med den senaste partymusiken på högsta volym och vi partar loss i vardagsrummet, det är grejer det!


Turkland - själva Turkland är ju toppen, men sedan när man kommer till vädret..regn heela veckan nu när Miley ska dit, attans bananer!

Mobiler - samma här som på Turkland, mobiler är ju gr8, men sen när någon kliver på den och den gamla mobilen man hade för tre år sen kommer fram med 1 timmes batteritid och inget minne o.s.v då sjunker humöret. Men tänk positivt, du kan ju kolla igenom alla gamla kort och filmer som du tog på gamla goda tiden eller hur? :)

Utomlands - haha, det blir tre med samma grej altså kul att vara utomlands men inte kul när ens syskon är borta i en eeeevighet och aldrig kommer hem! Man saknar dom så 7kt mycket!

/

Gr8



Awsome



Hightech!
t-r-e-n-d-y

/

jonnaebbadamp


"Stäng alla fönster och lås alla dörrar, det är kriiig."


Can't stop

Sorry för dålig uppdatering från ebbas sida höhö. Men jag kommer nog inte uppdatera ngt mer den här veckan eftersom jag ska till turkland ikväll;)


c u


Miley <3 Hannah

Tjena snebena,

tracka inte ebbeluringen idag, hennes mobilephone är trasig, ojojoj.

Ikväll är det i alla fall paaaartaj hos Kossan med Ebbeluringen, Tovelito och maybe Lorran :)

meen kör på en;





Puss på rumpan

/

breaking the girl

juuuste folket! jag fick mvg på franskaprovet! är jag glad eller är jag glad?:D

/EEEEbba

Dagens låt:


I don't know if you know my name

Kom hem för typ en timme sen ungefär, har inte gjort särskilt mycket bara druckit varm oboy... Vi gillar't (y)
ska inte föra så mkt idag heller skriva lite hkk typ..(känner att alla dör av intresse) men imorgon, då händer det grejer! hah skoja nej men jag ska först vara med typ johanna josse och alla dom, sen ska jag packa lite för på lördag äre turkiet! slå den du

det här var nog världens mest intressanta inlägg! wooho.









Dagens motto



"Är det pimp eller är det pimp?"

/

Dagens låt



Jag diggar inte låten, men jag har den hela tiden på hjärnan och alla spelar den, så här har vi den, en gång för alla alla för en;



/

Visste ni att?



Jag har tre brothers with another mother

När jag hade ätit middag när jag var liten gick jag alltid in till mina grannar och då skulle dom äta middag och då när dom frågade om jag ätit middag tog jag fram min oskyldiga blick och sa "neeej?" och fick då två middagar varje kväll.

Jag gillar nästan inga bär

När jag var liten gillade jag att städa så mycket att jag alltid frågade en av mina storasystrar om jag fick städa hennes rum.

Jag svarar alltid när min syrra kallar mig för mansnamn, altså t.ex; Göran, Gunnar, Adolf o.s.v

/




vi gillar't

Johanna - självklart så måste jag hissa johanna, har bara känt henne i ett år, och vart bra kompis med henne i kanske ett halvår? men iallafall så är hon sär men jag älskar my bff iallafall, PUSSIPUSSPUSS till dig va;)

Vår blogg -vafan, vi slår blondinbella snart;)

Lov - behöver jag säga nåt mer eller? jatack till höstlov!


Prov - prov, läxor, inlämningar. herregud, dööda mig.
Vädret - attans att det är så kallt.. visst mys med vintern men jag hatar vinterjackor och allt sånt där..;)
Matte - seriöst. no shit. fattar verkligen ingenting.




Dagens låt


standing in line to see the show tonight

har inte hunnit blogga idag hah, var på stan med anna :) köpte två tröjor och ett halsband, alla tummar upp för det(y)

men förresten, som johanna skrev, vad ska vi ha? typ "hissa och dissa" och sånt? Och förresten, ingen har kommenterat, inte ens SOFIE JANSSON WHITE?:O då är det illa

äsch vi fxar blogawars 2010 lätt hannah:)

(förresten johanna, vi kanske ska lägga in dagens låt och sånt? jjag gör't)

pussiPUSS/ebba


Gamla goda tiden

Tja,

tänkte lägga upp en gammal bild på mig och Ebbeluringen eftersom för mig är den tiden över eftersom idag tar jag vaccin mot det, ja, ni kanske fattar vad jag menar, men här är bilden;



Puss på knorren

californication

Nemen halloj,

nu har vi reklamerat oss, ohh yeah!

dags att försöka nå målet, Blog Awards 2010!

Vad tycker du jag och ebbeluringen ska ha för nåt speciellt, då menar jag t.ex. "visste ni att.." eller "hissa och dissa" eller typ att ni får veta om våran relation och om oss :D haha, ja vad tycker du?

nu ska jag gå och lyssna på scotts! haha, närå, fula betty väntar. så bye

under the bridge down town

Haha jag lovar det ska bara bli ett inlägg till där jag skriver till JoHannah, i promise:)

 

aja men det går inte att ladda in en jävla header jag lackar loss. plus att jag inte har någon fantasi. plus att jag inte har några bilder på oss. plus att det här var en väldigt onödig dag. äsch skitsamma. Fokusering

 

( får se om jag lyckas med ngn header haha xd)

 

pussipusspuss


You don't form in the wet sand

Tjena snebena!

Fixa en tillfällig header du, doris :)

Betyder det att jag ska reklamera oss på lite olika sidor nu? Äh, jag gör det när the header is klar, okej? Gör det du med då Miley.. Lite kul att vi skriver inlägg till varandra på våran blogg, men äh kul ska livet vara :)

men, pussipussipuss!

by the way

Äsch jag ska nog fixa en tillfällig header, tills jag och lilla jo´henni benni gjort en normal.

det var allt jag hade att säga ;)


Till johanna: den här veckan har jag helt fullt, eeftersom jag ska till turkland och sånt..!<3 vi får fgöra det efter lovet pussipuss


1-1

Wollie bollie!

Tänkte bara skirva ett inlägg också så att det står 1-1 för ebbeluringen och mig, jonna ;)

Som sagt, kommer i alla fall inte jag börja skriva innan vi har den där headern och allt vad det är vi ska fixa, men sen kommer det ööösa på med inlägg!

(fresten miley, kan vi göra nåt i veckan så vi kan fixa headern och det så vi sen kan typ berätta om oss själva och starta bloggingen? och du, vi länkar inte bloggen till nån, eller säger namnet förän allt är packat och klart va? <3)

såå, jag säger bara, bye bye rabarberpaj ;)

PUSSIPUSSPUSS

tjena snebena! Det här är ebbeluringen som skriver ohyeah! haha nej men johanna banana och jag ska fixa en design, typ snyggare än blondinbellas! Eller inte..

aa, så vi kommer nog blogga när vi har en design:)

(och så att alla vet, vårat mål är att bli inbjudna till blog awards nästa år, vi kommer såååå lyckas:))


PUSSIPUSS


fdgdfg

ergge

RSS 2.0